Saker jag testat det senaste

Har testat de här tre varianterna. Mocha Latte är god om du är sugen på något sött. Den har mild kaffesmak men är lite väl söt i min smak, perfekt att ta istället för glass på sommaren dock.

Matcha är ett finmalt grönt te där hela bladen från busken pulveriserats. Varianten på det gröna teet har blivit trendigt i Europa det senaste, något sent kan tyckas. Japanerna har druckit det sedan 1400-talet. Oatly Matcha Latte är god men väldigt söt. Istället för socker som i de två andra varianterna är den sötad med agavesirap.

Cold Brew Latte är min favorit. Den smakar som en blandning mellan chokladmjölk och kaffe latte.

Jag har rensat ut kläder igen, det gör jag regelbundet. Tycker det är meningslöst att ha kläder hängandes oanvända i flera månader. Bättre att någon annan får tillgång till dem då. Testade att sälja en del på Tradera och körde resten till Röda Korset.

Jag försöker läsa poesisamlingar ibland men det är svårt tycker jag. Jag tror att det beror på att jag behöver lite tid för att komma i rätt stämning och ta in. Men då är dikten slut för länge sedan.

Jag har haft nackspärr. Testade att låta den läka själv utan massagebehandling. Rekommenderas inte. Det tog en herrans tid.

Har provat Alpro Go On, växtbaserade alternativ till kvarg. Ett mellanmål med en hög halt av sojaprotein och hundra procent växtbaserat. Finns, förutom i naturell smak, med mango, passionsfrukt, blåbär samt jordgubb-hallon. Goda och mättande med len konsistens och uppfriskande smak. Min favorit är passionsfrukt. Toppa gärna med en nyttig müsli och bär.

Jag har sett tredje säsongen av Easy. Kul, omväxlande och tankeväckande.

Jag har hittills i sommar plockat bort tretton fästingar på kroppen. I bakhuvudet mal samma information som alla andra somrar. ”Om du en tid efter ett fästingbett får feber, huvdvärk, är ovanligt trött, har värk i muskler eller leder, kontakta Vårdcentralen. Symtomen kommer vanligen 1-4 veckor efter fästingbettet. Kontakta även en Vårdcentral om du har en rodnad som har kommit först en vecka eller mer efter ett fästingbett, och som växer till mer än fem centimeter i diameter. Rodnaden kan blekna i mitten och likna en ring, men kan också vara jämnt röd.”

Spirulina är en av naturens mest koncentrerade näringskällor, rikt på protein, klorofyll och andra viktiga näringsämnen. Jag har testat att ta en shot spirulinapulver blandat med vatten. Det gör jag inte om.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s