Saker jag packat ner i resväskan

https://www.samsonite.se

Ser extremt mycket fram emot att ligga i en solstol vid en pool och läsa de här två böckerna av Maja Lunde. I boken till vänster vävs tre berättelser ur olika tidsåldrar ihop till samma slutsats: utan bin är mänskligheten förlorad. Ser extra mycket fram emot den berättelsen som utspelar sig 2098 där kinesiska Tao lever i en värld där bina helt dött ut, med svältdöd och världskrig som följd. Befolkningen tvingas pollinera fruktträd för hand för att överleva.

Boken blå behandlar även den de skrämmande klimatförändringar som jorden genomgår just nu och utspelar sig också under flera tidsplan. År 2041, till exempel, är David tillsammans med sin lilla dotter på flykt genom ett Sydeuropa som är drabbat av torka, där nord står mot syd, och där vattnet inte längre räcker till oss alla.

För utom böcker har jag också packat ner den här fina bikinin från H&M..

https://www2.hm.com/sv_se/productpage.0742912003.html

Solskydd för kropp och för läppar. Viktigt! Från Eco kosmetiks. Både vegansk och ekologisk.

http://eco-cosmetics.se

Linne och shorts. Det kommer bli soligt och varmt. Bland det bästa jag vet.

Packar en enda långärmad tröja. Förväntar mig bara att använda den kvällstid. Med åker också mina nya favoritbyxor!

Lite smink. Är ingen stor förbrukare av make up men ibland är det ju kul.

Skrivblock och pennor måste med. Behöver alltid skriva ner olika tankar, funderingar och idéer.

Träningskläder. Alltid. Ett perfekt sätt att upptäcka nya platser på är att ge sig ut på en löparrunda. Det är dessutom ungefär hundra procent skönare att slappa i en solstol eller på stranden efter att kroppen har jobbat.

Midjeväska och kamera.

Och så det vanliga då. Pass, biljett, plånbok och sånt. Och lite annat jox.

Ps. Under juli kommer jag att lägga upp tre inlägg i veckan istället för fyra som jag brukar. Måndag, onsdag och fredag uppdateras som vanligt men söndagarna får vila till augusti. Ut och njut av sommaren nu!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s