Magiska stenar

Är du inne på spiritualism kanske du tycker det är intressant att höra att jag har beställt tre nya stenar. Rodonit, Aqua Aura och Ametist.

Rodonit balanserar vår inre manliga och kvinnliga energi, vår yin yang energi. Stenen sägs bidra med harmoni och balans i kroppen och balansera känslor och lugna otålighet. Den beskyddar mot negativa energier och kritik samt ger dig styrka och kraft. Rodonit hjälper dig att upptäcka dina inre gåvor, utveckla och stötta din andliga och personliga utveckling samtidigt som den hjälper dig att få kontakt med ditt högre jag. Den drar till sig kärlek och hjälper dig att lyssna till dina möjligheter inom kärlekens område samt ger dig kontakt med universums kärleksenergi.

Rhodonit sägs också hjälpa till med avgiftning och lindring vid inflammationer samt fungerar lugnande vid oro. Den sägs även ge healing till organen, speciellt levern.

Aqua Aura sägs ge kraft att kommunicera sanningen på ett kärleksfullt och lugnt sätt. Den hjälper oss att växa som människor och våga önska samt våga ta emot det överflöd och den framgång som väntar runt hörnet när du är tydlig. Aqua Aura skapas genom att behandla bergskristall vid hög temperatur med guldånga. Guldatomerna smälter då in i kristallen.

Ametist är en högt andlig sten som verkar direkt genom kronchakrat. Den sägs ha en stark helande energi och vara lugnande och rogivande. Du kan bära ametist som en skyddande amulett mot negativitet och stress. Stenen tar bort negativa energier och ersätter dem med positiva. Den sägs stärka din intuition, din andliga närvaro och bistå dig i din andliga utveckling.

Ametist är en sten med starka och renande vibrationer som med fördel kan användas vid meditation och healing. Det är en avslappnande sten som sägs vara bra mot huvudvärk och vid sömnproblem.

Du kan beställa stenar och kristaller här till exempel:

https://www.crystalhealing.se

https://www.kristallrummet.se

Bilder lånade från crystalhealing.se, kristallrummet.se och pixabay.com.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s