Vecka 23

Det verkar som att aspträden har och slutat snöa nu. Luddet som har täckt marken ska hjälpa fröet att transporteras för vinden så att det kommer en bit bort från moderträdet. Smart uttänkt. Min kärlek till naturen är innerlig. Jag drömmer om att vandra. Köra bilen långt norrut och sedan vara utomhus i flera dygn. Vandra på naturstigar och höra bäckar porla. Vara högt upp och titta ut över drömska vidder. Jag vill bada i naturen, dränkas av den. Känna hur den borrar sig djupt in i mitt innersta. Jag vill gå med steg en bit ovanför marken, sticka ner fingrarna försiktigt i ljung och känna det sträva och levande mot huden, känna den friska vinden sätta sig i kinderna. Jag vill ligga på rygg och titta upp, ligga på mage med kinden mot jorden, gå barfota i flera kilometer. Vara långt bort från nyheter, bankpapper och sociala flöden. Jag vill  värma kroppen nära en öppen eld och sova under bar himmel. Känna mig trygg och omhändertagen under himmelskupolen. De fyra elementen ska leva i mig. Vara jag. Jag vill äta spartanskt och dricka vatten från en bäck direkt ur handflatan. Aldrig känner jag mig så fri som när jag är med dig. Tack för att du finns. Tack för allt naturen. 

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s