Vad jag har sett det senaste

Dead to Me, Netflix:

Den här dramakomediserie handlar om en hetlevrad änka på jakt efter föraren som körde på hennes man i en smitningsolycka. I en stödgrupp möter hon en frisinnad och excentrisk kvinna och en stark vänskap uppstår dem emellan. Den nya vännen har också genomgått en tragisk förlust och bär på en mörk hemlighet. Serien handlar om sorg, förlust och förlåtelse men är inte fullt så tung som det låter.

Isn´t it romantic, Netflix:

Jag är ett fan av Rebel Wilson. I den här feel-good-filmen spelar hon en cynisk och anti-romantisk arkitekt i New York som arbetar hårt för att bli sedd på jobbet, men snarare blir ombedd att hämta kaffe och bagels än att designa stadens nya skyskrapa. Efter att ha blivit medvetslös under ett rån vaknar hon upp och hennes händelsefattiga liv har förvandlats till en glittrande romantisk komedi där hon själv har huvudrollen. Lättsam och underhållande för stunden.

Semester, säsong 2, Cmore:

Har sett andra säsongen av Semester på Cmore. I dramaserien får en följa 19-årige Erling som bor i Oslo. Säsongen fokuserar på studentlivet och studentboendet som visar sig vara en drömplats för vissa men en mardröm för andra. Jag tyckte om första säsongen men andra känns något lame. Hade jag varit runt 20 hade jag förmodligen haft en crush på Herman Tomeraas.

La tribu – Förenade av rytmen, Netflix:

Har sett den här filmen två gånger. Härligt skruvad och charmerande film som så klart får extra plus av mig eftersom den är på spanska. Handlar om en företagschef som blir viral på internet efter en minst sagt pinsam incident. Han förlorar snabbt sitt goda rykte och efter en olycka i samma veva förlorar han även sitt minne. I jakt på vem han egentligen är finner han ett nytt liv med sin biologiska mamma och hennes dansgrupp. Det går inte att göra annat än att älska den här dansgruppens damer som är i sina bästa år.

Northern Rescue, Netflix:

Efter mammans plötsliga bortgång ställs familjen West inför svåra val. Pappa John, befälhavare på räddningstjänsten, bestämmer sig för att flytta familjen från Boston till sin lilla hemstad vid kusten. Familjen försöker handskas med Sarahs bortgång och deras nya liv.

En hoppfull och småmysig serie att slökolla på.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s