Häng med på min eftermiddagspromenad

Jag promenerar nästan varje dag. Ingen power-walk med flås (det får jag under mina träningspass, flås alltså) utan makligt tempo i något som kan liknas vid meditativt tillstånd. Tankarna får flyta fritt, de kommer och passerar, utan att jag fäster så stor vikt vid dem. Ibland går jag flera kilometer och kommer på mig själv med en känsla av att inte ha tänkt alls. Det är därför jag går så mycket. Tänkte att ni kunde få hänga på.

Passerar den här sjön dagligen.

Tittar alltid mycket på träden. Älskar träd.

Viker av från asfaltsvägen och går in i trollskogen.

En tanke på hur extremt onajs det skulle vara att hamna under ett fallande träd slår mig ofta när jag ser liggande träd.

Tycker att den här kanoten ser lite ledsen ut. Fylld med vatten och is. Längtar nog efter att bli omhändertagen.

Kommer fram till en magisk liten klippavsats med den här utsikten. Sitter på berghällen ganska länge och tittar på det här:

Och det här:

Tittar länge på saker för att upptäcka magin.

Vänder tillbaka.

Måste fotografera yta. Gillar ytskikt. Ogillar dock yta hos människor pretty fucking much.

Passerar fallfärdiga hus och hjärnan kopplar det till färgburkar, några vändor till en återvinningscentral, isolering, slipade golv. Flyttar ofta in i tanken. Är något besatt av att göra obeboeliga ställen beboeliga. I huvudet. Släpper det och går vidare.

Passerar ett antal stenmurar och sedan är jag hemma igen med mitt vattenglas och väldigt mycket frisk luft i lungorna. Kul att du hängde på!

En reaktion till “Häng med på min eftermiddagspromenad

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s