Magiska stenar

Min beställning från kristallrummet.se har kommit. Tyckte det var läge för de här tre.

Fuchsit med rubin, Hematit-Blodsten och Larimar

Fuchsitens budskap är att ge kärlek och energi till sitt vardagliga liv. Den kan stimulera, ge information och en högre grad av närvaro och medvetenhet till dagliga rutiner, hälsa, stress, karriär och medarbetare. Vår överlevnadskraft kopplas samman med hjärtats harmoni och de rätta besluten kan fattas. Fuchsit stimulerar hjärtats passion. 

Hermatiten kan kallas intellektets eller sinnets sten. Den hjälper oss att komma ner på jorden och ”sortera ut” saker i våra tankar. Den är avstressande, skyddande och stärker problemlösning. Teknisk kunskap, matematiskt och logiskt tänkande är kvalitéer hematiten kan locka fram. Hematiten står också för balans mellan yin och yang, manligt och kvinnligt.

Larimar finns endast i Dominikanska republiken i Västindien. Den sägs stödja oss att klippa känslomässiga band och beroendemönster genom att få tillgång till en högre klarhet, förståelse och kommunikation. Det är en lyckosten att sätta oss i kontakt med himlens höjder och havens djup. Låter bra tycker jag.

https://www.kristallrummet.se

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s