Tre tips till helgen.

Första tipset: I fall du inte har läst den här underbara boken ännu så gör det nu. Speciellt om du är intresserad av att skriva själv. Du hittar den på bokrean för ca 29 kr. Tripprapporter av Tone Schunnesson är rak, kompromisslös och poetisk. Historien är egentligen inte originell alls men författarens sätt att skriva är så jäkla bra. Så skönt med en kvinna i huvudrollen som inte ber om ursäkt för sig själv.

Läs boken långsamt.

Andra tipset: Det kan ju inte bara vara jag som älskar optiska illusioner. Jag hittade den här kortleken med femtio fina kort på SF bokhandel på Kungsgatan i Göteborg. Bra presenttips om inte annat.

Ta med kidsen till Café Sirius som ligger innanför butiken och spela brädspel. Det finns mängder med spel och fiket har ett mycket bra utbud av vegansk fika.


Tredje tipset: Har just sett klart säsong 2 av Friends from college på Netflix. Den handlar om sex gamla vänner från Harvard som närmar sig 40-årsåldern. De försöker balansera vuxenlivet med längtan efter att vara unga igen, samtidigt som några har invecklade relationer till varandra från collegeåren. Lättsamt och kul en slapp helgdag.


Trevlig helg! Peace.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s