Heal – Netflix

Jag såg den här dokumentären för några dagar sedan och rekommenderar den verkligen. Läkare, kroniskt sjuka och andliga ledare ger tittaren en inblick i det starka sambandet mellan vårt psyke och fysiska hälsa. Vi påverkas av våra tankar och vi kan styra vårt tankesätt. Filmen förklarar hur kroppen och hjärnan förändras positivt när vi väljer att avsätta tid för meditation och visualisation. En rad exempel statueras där utsiktslösa prognoser vänds till möjligheter.

Människor tenderar att trycka undan svåra händelser och känslor och låta dem falla i glömska. Allt det obearbetade finns kvar inom oss och påverkar oss på olika plan. Den mänskliga kroppen är inte designad för att bära allt det smärtsamma och när det vill ut kan vi få olika rop på hjälp av kroppen. Jag har själv fått en rad symptom som har läkt med hjälp av kognitiv beteendeterapi.

Filmen som finns på Netflix är en bra påminnelse om hur fantastisk människokroppen är och hur välgörande den kraften som vi har inom oss är. Din kropp är ditt tempel. Ta hand om den.

2 reaktioner till “Heal – Netflix

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s