Faith in Nature

Jag använder uteslutande ekologisk hud- och hårvård och tänkte tipsa om Faith in Nature. De har ett stort utbud av naturliga schampon, balsam, fasta och flytande tvålar, bodywash och hudvårdsprodukter med olika dofter och egenskaper som lugnande lavendel, återfuktande kokos, uppiggande citrus och näringsrik tång. 


Faith in Natures produkter innehåller minst 99% naturliga ingredienser. Samtliga är fria från syntetiska konserveringsmedel, färgämnen, artificiella aromer och parfymer. Produkterna är även fria från SLES (Sodium laureth sulphate) och SLS (Sodium Lauryl Sulfate). Faith in nature testar inte sina produkter på djur. Viktigt!

När Rivka Rose grundade Faith In Nature i Storbritannien för mer än 30 år sedan var det för att ta fram produkter med naturligt innehåll och samtidigt göra det med omtanke om vår omvärld. Det är fortfarande ledstjärnorna för dagens Faith In Nature.

Tycker deras nya flaskor är väldigt fina!

Alla Faith in Natures flaskor för schampo, balsam och bodywash är gjorda av återvunnen plast. Nu säljs de även på 5-liters refillflaskor i hemlandet. Vore toppen om någon tog in dem här i Sverige också tycker jag. 

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s